Ei huolta: Just Cause 3 sanoo ei mikromaksuille

Just Cause 3:n julkistusta edeltäneet kuvavuodot herättivät epäilyksiä mahdollisista mikromaksuista, mutta pelaajilla ei kehittäjien mukaan ole hätää.

12.11.2014 06:00

Avalanche Studios on rauhoitellut pelaajia huolestuttaneita huhuja Just Cause 3 -hiekkalaatikkotoimintapelin mahdollisista mikromaksuista.

Virallisesti eilen julkistetun Just Cause 3:n varhaisesta kehitysversiosta otettuja kuvakaappauksia vuodettiin viime viikolla verkkoon. Kuvakaappausten tulkittiin sisältävän viittauksia mikromaksuihin, mutta Avalanche Studiosin perustajiin kuuluvan Christofer Sundbergin mukaan erilaisia ansaintamalleja ja teknologioita testannut studio päätyi kuitenkin perinteisempään julkaisumalliin.

-Kuten suurin osa peleistä, tämäkin kävi läpi kokeellisen vaiheen, jonka aikana perehdyimme erilaisiin ohjaustapoihin, teknologioihin ja ansaintamalleihin, Sundberg toteaa tuoreessa blogipäivityksessä.

-Vuodetut kuvakaappuakset esittelevät tuon prosessin vaiheita, eivätkä ne heijastele millään tavalla tällä hetkellä kehittämäämme peliä.

Sundberg vahvistaa viestissään, ettei Just Cause 3 sisällä mikromaksuja. Studio harkitsee kuitenkin pelin laajentamista julkaisun jälkeen ilmestyvillä lisäsisältöpaketeilla.

-[Just Cause 3] ei sisällä pelin sisäisiä mikromaksuja, Sundberg vahvisti lausunnossaan.

-Julkaisun jälkeen katselemme todennäköisesti ladattavien lisäsisältöpakettien ja esineiden suuntaan pyrkiessämme tukemaan Just Cause 3:a ja sen pelaajia useiden vuosien ajan, mutta siihen saakka keskitymme täysin kehittämään parhaan mahdollisen Just Cause -pelin. Voitte uskoa, että se on valtava, täyteen pakattu ja äärimmäisen palkitseva pelikokemus alusta alkaen.

Just Cause 3 julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Avalanche Studios

Lisää luettavaa