Kehittäjä EA DICE lupaa isoja korjauksia Battlefield 2042:een.

Peliyhteisön käsissä nihkeän vastaanoton saaneen Battlefield 2042:n kehittäjä kertoo julkaisevansa pelin seuraavan päivityksen jo tällä viikolla. Torstaina ilmestyvässä päivityksessä luvataan korjauksia paljon närää herättäneeseen aseiden epätarkkuuteen.

DICE:n blogipäivityksen mukaan päivitys vähentää aseiden hajontaa valtaosalla pelin aseista ja parantaa tarkkuutta sekä paikallaan ollessa ja liikkeessä. Päivitys kuitenkin kasvattaa PP-29 -konepistoolin pystysuuntaista rekyyliä, jotta ase ei olisi ylivertainen pidemmillä etäisyyksillä.

Aseiden ohella torstainen päivitys tasapainottaa myös pelin ajoneuvoja. Päivitys heikentää sekä Battlefield 2042:ssa ylivoimaiseksi osoittautuneen ilmatyynyaluksen panssarointia että Nightbird-helikopterin konetykkiä.

Joulukuussa ilmestyvän kolmannen päivityksen taas kerrotaan sisältävän yli valtavan joukon korjauksia monille eri osa-alueille. Korjauksia luvataan esimerkiksi kaatuneiden pelaajien elvyttämiseen, käyttöliittymään, visuaalisiin bugeihin, karttoihin sekä hahmoihin ja heidän erikoisvarusteisiinsa.

Kartoista korjataan iso joukko ongelmia, sillä luvassa on yli 150 yksittäistä korjausta tai muutosta. DICE kertoo tutkivansa myös pelin suorituskykyyn ja osumien rekisteröintiin liittyviä ongelmia, mutta näiden korjaukselle ei ole vielä tiedossa aikataulua.

Lähde: EA DICE

Lisää luettavaa