Techland on paljastanut studion tulevan Dying Light 2 -jatkon saapuvan nykyisten konsoleiden lisäksi myös seuraavan sukupolven laitteille.

WCCFTechille antamassaan haastattelussa narrative designer Chris Avellone, tuottaja Kornel Jaskula ja teknologiajohtaja Pawel Rohleder keskustelevat laajalti tulevasta toimintapelistä sekä sen teknisistä hienouksista, jotka kulminoituvat kysymykseen mahdollisuudesta saapua seuraavalle sukupolvelle.

– Techland on aina kiinnostunut uusimmista leluista! Tarkemmin sanottuna, kyllä, meidän suunnitelmana oli jo tuotannon alussa tuoda Dying Light 2 sekä nykyisille että seuraavan sukupolven alustoille, Rohleder paljastaa.

Muualla haastattelussa tekijät kertovat hieman lisää muun muassa pelaajan lukuisista rooleista, jotka vaikuttavat lopulta siihen, miten heidän ympärillä oleva maailma muuttuu pelin aikana. Tekijöiden mukaan kaikkea ei voi yksinkertaisesti nähdä yhden läpipeluukerran aikana, ja Kornel Jaskulan varovaisen arvion mukaan kertapeluulla näkee vain noin 50 % tekijöiden luomasta sisällöstä.

Pelialueena toimiva kaupunki ja sen lähiympäristöt ovat studion mukaan neljä kertaa laajempi pelialue kuin alkuperäisen Dying Lightin kaikki kartat yhdistettynä.

Dying Light 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla. Peli saapuu myös seuraavan sukupolven konsoleille.

Lähde: WCCFTech

Lisää luettavaa