Zombieseikkailu Dying Light 2 laajenee tänään ilmaiseksi. Luvassa on niin täysin uutta tarinasisältöä kuin pitkään ja hartaasti odotettu valokuvaustila.

Uudet tarinatehtävät kulkevat ”In the Footsteps of a Nightrunner” -nimellä ja ne voi vastaanottaa uudelta npc-hahmolta, Harperilta, joka odottaa pelaaja Fish Eye Canteen -turvapaikassa. Tehtävät pyörivät erityislaatuisten sairastuneiden päihittämisen ympärillä, eikä pelaajien tarvitse hakata pelkästään vanhoja tuttuja, sillä päivitys tuo mukaan myös uusia vihollistyyppejä.

Ilmainen päivitys päästää pelaajat myös kokeilemaan parkour-, hiiviskely- ja taistelutaitojaan uusissa, ”anteeksiantamattomissa” aikarajoitetuissa haasteissa.

Valokuvaustilaa kehittäjä Techland kuvailee erittäin kysytyksi lisäykseksi. Se toimii yksinpelitilassa, mutta ei kuitenkaan pysty välttämättä nappaamaan kaikista hurjimpia temppuja pelin monimutkaisen parkour-järjestelmän takia. Kameran perusominaisuudet ovat muuten hyvin tyypillisiä ja luvassa onkin zoomailua, pyörittelyä, värikorjailua ja erinäisiä filttereitä. Tarkemman katsauksen valokuvaustilaan saa muun muassa alta löytyvältä videolta.

Lähde: Techland

Lisää luettavaa