Dragon’s Crown Pro vahvistui PS4:lle – samojen tekijöiden mecha-peli Sentinel 13 sai sekin uuden trailerin

Vanillawaren 13 Sentinels -peli on edelleen tulossa. Samalla sen edellinen nimike Dragon's Crown on tulossa PS4:lle ainakin Japanissa.

20.9.2017 21:00

Tähän mennessä PlayStation 3:lla ja Vitalla saatavilla ollut toimintamätkintä Dragon’s Crown on kääntymässä vielä PlayStation 4:lle. Ainakin Japania varten kehittäjä Vanillaware ja julkaisija Atlus valmistelevat parhaillaan Dragon’s Crown Prota, joka julkaistaan idässä 25. tammikuuta.

Ilmeisesti Dragon’s Crownin PS4-versiolta ei kannata odottaa aivan vastaavanlaisia uudistuksia kuin Odin Spheren viimevuotisesta remasteroinnilta. Pro ei näytä kokevan juuri muutoksia pelillisesti, vaan ensisijaisesti sitä myydään aiempaa korkeamman resoluution ja uudelleen nauhoitetun ääniraidan voimin. Peli kyllä tukee mahdollisuutta pelata PS3- ja Vita-pelaajian kanssa, minkä lisäksi vanhan tallennuksensakin voi siirtää raporttien mukaan uuteen versioon.

Länteen Dragon’s Crown Prota ei ole ainakaan toistaiseksi vielä vahvistettu. Olisi kuitenkin Vanillawaren lähihistorian perusteella kohtalaisen yllättävää, mikäli se ei vielä tännekin saapuisi.

Dragon’s Crown Pro ei ole toki ainut peli, jonka parissa Vanillaware on ollut kiireinen viime aikoina. Studiolla on edelleen työn alla myös PlayStation 4:lle ja Vitalle tehtailtu 13 Sentinels: Aegis Rim, jota on ehditty lupailla jo ihan länsimarkkinoille asti. Japaniin peli saadaan ensi vuonna, minkä on viimeisimpänä vahvistanut sen tuorein traileri.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa