Blizzard on julkaissut sivuillansa uuden Overwatch-aiheisen blogipostauksen, jossa peliuniversumin sisäinen uutistoimisto kertoo Talon-organisaation olleen vastuussa Akande Ogundimun, alias Doomfistin, vapautuksessa.

Studio on tunnetusti julkistanut uusia hahmoja ja kenttiä peliin vihjailemalla aina niistä etukäteen erinäisillä ARG-peleillä, pelinsisäisillä uutisleikkeillä, kuvilla tai henkilöhaastatteluilla. Viimeisin Times of Numbani -raportti näyttäisi liittyvän vahvasti edellisen hahmon, Orisan, yhteydessä julkaistuun Numbanin hyökkäykseen, jolloin Doomfist-hanska varastettiin yhdestä pelin kentästä.

Hahmon virallisesta saapumisesta ei ole kuitenkaan vielä vahvistusta, eikä toistaiseksi ole edes varmuutta, onko kyseessä tulevaa hahmojulkistusta enteilevä vihje. Blizzard on tunnetusti vihjaillut Doomfistista jo ennen pelin julkaisua. Useimmat uudet hahmot ovat kuitenkin saapuneet peliin muutamia viikkoja näiden ensivihjauksen jälkeen, poikkeuksena ainoastaan oman ARG-pelinsä saanut Sombra.

Doomfistiin liittyen monet Overwatch-fanit ovat toivoneet saavansa hahmon ääninäyttelijäksi Terry Crewsin, joka on itsekin maininnut haluavansa kyseisen hahmon ääninäyttelijäksi. Näyttelijä kävi myös vierailemassa Blizzardin studiolla joulukuussa ja kysyi tuolloin faneiltaan, haluaisivatko he todella kuulla häntä Doomfistinä. Mitään virallista tämänkään suhteen ei ole vielä varmistettu.

Overwatch on pelattavissa pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa