Diablo IV on nyt virallista. Blizzard paljasti odotetun toimintaroolipelin BlizzCon-tapahtumansa avajaisseremoniassa esittelemällä siitä niin reilun yhdeksän minuutin mittaisen animaatiovideon että lopuksi myös ensimmäisen satsin varsinaista pelikuvaa.

Blizzard lupaa uuden pelin palaavan Diablon synkille juurille, ja ensimmäisen materiaalin perusteella Lilith on yksi sen keskeisimpiä pahiksia. Pelaaminen tapahtuu edelleen isometrisestä kuvakulmasta satunnaisissa luolastoissa, ja seikkailemaan voi lähteä niin yksin kuin moninpelinä tällä kertaa saumattomaksi kuvaillussa maailmassa. Moninpelissä ollaan yhteistyöpelaamisen ohella huomioitu jälleen mahdollisuus piestä muita pelaajia, mitä päästään harrastamaan erityisillä PvP-alueilla.

Ensimmäiset kolme Diablo IV:n hahmoluokkaa ovat barbaari, noita ja druidi, jotka varustetaan omilla kustomoitavilla kykypuillaan ja saavat erilaisen lootin lisäksi jahdattavakseen taas hahmojen muokkaamisessa käytettäviä riimuja sekä erilaisia avoimen pelimaailman tutkiskelussa avittavia ratsuja.

Pelaamalla Diablo IV:ää päästään pc:n lisäksi Xbox Onella ja PlayStation 4:llä, kun se julkaistaan toistaiseksi vielä määrittelemättömänä ajankohtana.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa