Destinyyn upotetut sadat tunnit eivät siirry jatko-osaan – Destiny 2 starttaa puhtaalta pöydältä

Bungie on paljastanut, mitä kaikkea Destiny 2 siirtää ensimmäisestä osasta jatko-osaan. Vastaus: ei paljoakaan.

4.3.2017 09:00

Bungie on paljastanut kehitteillä olevan Destiny 2:n olevan uuden seikkailun alku, minkä vuoksi pelaajien haalittu ominaisuus ensimmäisessä osassa ei siirry mukana uusiin koitoksiin.

Blogimerkinnässään tekijät varmentavat, ettei Destinyssä kerätyt hahmojen kyvyt, varusteet, ostetut Eververse-tavarat tai raha siirry ollenkaan Destiny 2:n hahmoille. Sen sijaan jatko-osa tarjoaa uusia maailmoja tutkittavaksi, tarinoita kerrottavaksi, voimia avattavaksi ja tavaroita kerättäväksi.

Satoja tunteja ensimmäiseen osaan upottaneet pelaajat eivät jää kuitenkaan täysin nuolemaan näppejään. Bungie paljastaa, että hahmojen kustomoinnit siirtyvät sellaisenaan myös jatko-osaan. Tämä tosin edellyttää pelaajilta sen, että emopelin kampanja on pelattu kokonaan läpi ja hahmot ovat yltäneet tasolle 20 asti.

Lisäksi veteraanipelaajia on tarkoitus kunnioittaa jonkinlaisilla palkinnoilla, joista ei kuitenkaan vielä kerrottu sen tarkemmin.

Uuden alun tarkoituksena on antaa studiolle mahdollisuus tehdä peliin merkittäviä muutoksia ja parannuksia, eikä olla sidottu ensimmäisen osan mekaniikkoihin.

Ennen jatko-osaa Bungie on aikeissa käynnistää maaliskuun lopussa uuden Age of Triumph -tapahtuman, josta tekijät aikovat paljastaa enemmän lähiviikkojen aikana.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa