Deadpool-ohjaaja loikkaa supersankareiden maailmasta Sonic the Hedgehog -elokuvan pariin

Huiman menestyneen Deadpool-elokuvan ohjannut Tim Miller loikkaa tuottamaan Sonic the Hedgehogin tähdittämää elokuvaa.

1.11.2016 09:07

Sony Pictures on pestannut alkuvuonna ilmestyneen Deadpoolin megamenestykseksi luotsanneen Tim Millerin Sonic the Hedgehog -elokuvaproduktion tuottajaksi, kertoo Hollywood Reporter.

Millerin toimiessa yhtenä tuottajana, istahtaa ohjaajan pallille ensimmäistä kokopitkää elokuvaansa työstävä Jeff Fowler. Fowler ei kuitenkaan astu ohjaajan hommiin täysin pystymetsästä, sillä kokemusta löytyy vuonna 2004 Oscar-ehdokkuudenkin napanneen Gopher Broke -lyhytelokuvan peräsimestä. Sekä Miller että Fowler ovat aiemmin työskennelleet näyttävistä animaatioistaan tunnetun Blur Studion leivissä.

Deadpool-ohjaaja tuumailee, että Sonicin maailma tarjoaa Fowlerille täydelliset puitteet tuoda ikoninen sininen siili uuteen ulottuvuuteen. Koko perheelle sopiva Sonic the Hedgehog -elokuva yhdistelee toteutuksessaan tietokoneanimaatiota ja tosielämän videokuvaa. Sonicin tähdittämä elokuva on paraikaa käsikirjoitusvaiheessa, ja Josh Millerin ja Patrick Caseyn kynäilemä tarina olisi tarkoitus saada valkokankaille vuonna 2018.

Tim Miller oli ehditty jo kiinnittää Deadpoolin jatko-osan ohjaajaksi, mutta erimielisyydet hahmon suurena fanina tunnetun Ryan Reynoldsin kanssa veivät miehen uusille urille. Deadpool 2:n peräsimeen ei ole toistaiseksi nimetty uutta ohjaajaa, mutta huhut ovat vieneet produktion pariin esimerkiksi John Wick -toimintaräimeen ohjaajaa David Leitchiä.

Sonic ehtii kaiken tohinan keskellä panostamaan myös peleihin – kirmaapa sukkela siili lähitulevaisuudessa peräti kahden oman tasoloikintansa tähdeksi. 90-luvun 2D-tasoloikintojen suuntaan kumartava Sonic Mania sekä toistaiseksi simppelillä Project Sonic -nimellä kulkeva modernimpi seikkailu on tarkoitus julkaista ensi vuoden aikana.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa