Dead Space- ja Call of Duty -veteraani siirtyy PUBG Corpin riveihin, tulossa tarinavetoinen peli PlayerUnknown’s Battlegrounds -universumissa

Pelialan konkari Glen Schofield saa taas uuden studion johdettavakseen. Nyt osana PUBG Corporationia.

26.6.2019 23:34

Uusi pelinkehitysstudio on saamassa muotonsa PlayerUnknown’s Battlegroundsia hallinnoivan PUBG Corporationin sisällä. Toiminnaltaan itsenäiseksi kuvailtua studiota kutsutaan nimellä Striking Distance ja sitä on pestattu vetämään pelialan veteraani Glen Schofield.

Lyhyellä julkistisvideolla Schofield kertoo, kuinka Striking Divisionia lähdetään rakentamaan täysin tyhjältä pöydältä ja että tarkoituksena sillä olisi ainakin aluksi tehdä PlayerUnknown’s Battlegroundsin universumia hyödyntävä tarinavetoinen kokemus ja ylipäätänsä tutkia mahdollisuuksia battle royale -genren ulkopuolella. Studio toimii Kaliforniasta käsin San Ramonissa. 

Viimeisimpänä Schofield on tunnettu Activisionin omistaman Sledgehammer Gamesin yhtenä perustajajäsenenä. Activisionilla hän olikin vetämässä niin Call of Duty: WWII:n kuin Advanced Warfaren työstöä. Ennen Sledgehammeria hän vuorostaan oli mukana luomassa pohjaa Visceral Gamesin Dead Space -sarjalle.

Lisää luettavaa