Cyberpunk 2077:n kehitystyö jatkuu – CD Projekt -pomo lupaa pelin vielä täyttävän kaikki odotukset

Cyberpunk 2077:ää työstää yhä lähes puolet sen kehitystiimistä.

1.6.2021 13:27

CD Projekt on kertonut, että Cyberpunk 2077:ää työstää yhä lähes puolet sen kehitystiimistä.

Cyberpunk 2077:n julkaisusta on puoli vuotta, mutta työ on kaikkea muuta kuin valmis. CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński totesi yhtiön vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen taloudellista tulosta puitaessa, että merkittävä osa Cyberpunk 2077:n kehitystiimistä jatkaa pelin työstämistä, vaikka studio itse valmistautuu siirtymään rinnakkaiseen kehitysjärjestelmään vuonna 2022.

Melkein puolet Cyberpunk 2077:n kehittäjistä työstää edelleen joko tällä hetkellä saatavilla olevia versioita tai tulevia uuden sukupolven painoksia. Pienemmät tiimit puolestaan ovat jo siirtyneet vielä julkistamattomien projektien ennakkotuotantoon.

– Aiomme noudattaa sitä, mitä lupasimme pelaajillemme tammikuussa. Vaikka näemme jo merkittäviä parannuksia, suuri osa tiimistä jatkaa työtään varmistaakseen, että Cyberpunk tarjoaa pelaajille entistä parempaa viihdettä, Kiciński sanoi.

Lisäksi CD Projekt mainitsi, että Cyberpunk 2077:n on täytettävä vielä tiettyjä ehtoja palatakseen PlayStationin kauppapaikkaan. Tarkempia suunnitelmia asian suhteen ei avattu.

CD Projektin vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen taloudellista tulosta koskevan videotallenteen voi katsoa alta tai täältä.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa