Counter-Strikessa nähtiin ennennäkemätön pelaajaryntäys

CS:GO:n suosio jatkaa vain kasvuaan.

7.5.2023 09:01

Counter-Strike on saavuttanut jälleen uuden pelaajaennätyksen.

Viimeisiään nykyisessä muodossaan vetelevä verkkoräiskintäpeli on kasvattanut suosiotaan tasaiseen tahtiin kuluvan vuoden aikana. Tällä kertaa Counter-Strike: Global Offensiven pelaajamäärät ottivat kertaheitolla kuitenkin massiivisen harppauksen ylöspäin.

Verkkoräiskintäpelin samanaikaisten pelaajien määrä kipusi lauantaina ensimmäistä kertaa yli 1,8 miljoonan pelaajan. Enimmillään pelillä oli eilisen aikana 1 818 773 samanaikaista pelaajaa, mikä on yli 250 000 pelaajaa enemmän kuin aikaisempi ennätyslukema.

Ennennäkemättömän pelaajaryntäyksen taustalla on arvioitu olevan huomenna Pariisissa alkava Major-turnaus. CS:GO:n viimeiseksi jäävän Major-turnauksen yhteydessä pelaajat voivat ansaita jälleen uusia palkintoja, joiden arvellaan kannustaneen pelaajia saapumaan pelin pariin.

Valve paljasti alkukeväästä korvaavansa CS:GO:n uudistetulla versiolla, joka julkaistaan Counter-Strike 2 -nimellä. Uudistetulle pelille ei ole annettu vielä julkaisupäivää, mutta Counter-Strike 2:n on kerrottu saapuvan tulevan kesän aikana.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa