Command & Conquer -klassikkojen paluuta suunnitellaan pc:lle

EA haluaa kuulla fanien palautetta mahdollisista Command & Conquer -remasteroinneista.

11.10.2018 19:55

Electronic Arts suunnittelee tuovansa takaisin klassisia Command & Conquer -pelejä remasteroidussa kuosissa.

Yhtiössä tuottajana hääräävä Jim Vessella julkaisi torstaina Reddit-sivustolla kirjoituksen, jossa hän toteaa EA:n ymmärtävän fanien haluavan Command & Conquerin palaavan pc:lle. Sarjan 25-vuotisjuhlavuoden lähestyessä EA onkin alkanut pallotella ideaa ehostetuista Command & Conquer -osista jo siinä määrin, että töitä hankkeen eteen on pelijätin sisällä jo myös tehty. Seuraavaksi Vessella ja kumppanit haluavat kuitenkin kuulla yhteisön mietteitä asiasta sekä yleisesti Command & Conquerin pc-tulevaisuudesta.

Tällä hetkellä ainut virallisesti julkistettu Command & Conquer -hanke EA:lta on Command & Conquer: Rivals. Kyseessä on hieman Clash Royale -hengessä tehty mobiilipeli. Viimeksi isompi virallinen Command & Conquer -peli nähtiin vuonna 2010 Command & Conquer 4: Tiberian Twilightin muodossa. Sen jälkeen EA on tehnyt kokeilua sarjan parissa muun muassa selainpelien markkinoilla ja yrittänyt sovittaa sarjaa myös muunlaiseen ilmaispelimuotoon. Muun muassa vuonna 2013 ilmainen pc:lle työstetty Command & Conquer -peli kuitenkin kuuluisasti peruttiin ennen virallista julkaisua.

Command & Conquerin loi alunperin amerikkalainen strategiapelikehittäjä Westwood vuonna 1995. Jo 90-luvulla se kasvoi kattamaan useamman alisarjan, kuten isosti rakastettuun Red Alertin, ja auttoi rakentamaan pohjaa koko reaaliaikaisten strategiapelien genrelle. Yksi sen tavaramerkkejä on aina silloin tällöin ollut myös oikean elämän näyttelijöille kyllästetyt välipätkät.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa