Call of Dutyn suosio syöksyy myyntien ja pelaajamäärien valossa

Call of Duty: Infinite Warfaren pelaajamäärät ja myyntiluvut ovat laskeneet rutkasti edellisvuoden Black Ops 3:sta.

9.11.2016 05:00

Viime viikolla ilmestyneen Call of Duty: Infinite Warfaren julkaisulukemat eivät näytä hyvältä Call of Dutyn suosion kannalta.

Infinite Warfare näyttää sekä varhaisten pelaajamäärien että myyntilukujen valossa jääneen reilusti viimevuotisen Black Ops 3:n jälkeen. Brittimyyntejä koostavan GfK:n tilastojen mukaan Infinite Warfaren julkaisumyynnit ovat laskeneet lähes puoleen Black Ops 3:n vastaavista lukemista. Pelin kokonaismyyntejä laskee PS3- ja Xbox 360 -versioiden puute, mutta pelkästään PS4- ja Xbox One -versioiden myynneissäkin laskua edellisvuotisesta on yli 43 prosenttia.

Pelaajamäärien valossa Call of Duty: Infinite Warfarella ei mene yhtään sen paremmin. Githyp-sivuston mukaan Infinite Warfaren pelaajamäärät Steam-jakelualustalla ylsivät julkaisuviikonloppuna parhaimmillaan 15 280 pelaajaan. Black Ops 3 saavutti huippunsa viime vuonna 63 681 pelaajassa. Infinite Warfare ei yltänyt pelaajamäärissä edes 20 pelatuimman Steam-pelin joukkoon, kun Black Ops 3 onnistui kipuamaan listan neljännelle sijalle julkaisuviikonloppunaan.

Lähde: GfK, Githyp

Lisää luettavaa