Call of Duty: Modern Warfare II:n kolmas kausi rikkoi pc-version – pelaajat vetoavat kehittäjiin aloitteen ja pizzan voimin

Call of Duty: Modern Warfare II:n päivitys rikkoi pelin pc-version.

1.5.2023 10:25

Call of Duty: Modern Warfare II:n uusin päivitys on tuottanut päänvaivaa pc-pelaajille.

Räiskintäpelin huhtikuun puolivälin tienoilla käynnistyneen kolmannen kauden päivityksen kerrotaan johtaneen teknisiin ongelmiin, joiden vuoksi peli on yhä pelikelvottomassa tilassa useille pelaajille. Ongelmien kerrotaan koskevan etenkin AMD Radeon Vega -sarjan näytönohjaimilla varustettuja kokoonpanoja, joilla Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n kerrotaan kaatuvan välittömästi käynnistyksen jälkeen.

Päivityksen turhauttamat pelaajat ovat yrittäneet vedota tuloksetta pelin kehittäjiin ja julkaisija Activisioniin korjauksen vauhdittamiseksi. Asiaan on pyydetty ratkaisua myös äskettäin change.org -palvelussa avatulla aloitteella, jossa Activisionia pyydetään korjaamaan ongelma tai palauttamaan rahat takaisin pelaajille.

Yli 300 pelaajan allekirjoittaman aloitteen lisäksi pelaajat ovat löytäneet myös muita keinoja kehittäjiin vetoamiseksi. Yksi tilanteen turhauttama pelaaja kertoo tilanneensa pc-version parissa työskentelevälle Beenox-studiolle pizzaa, jonka laatikkoon oli kirjoitettu vetoomus Vega-käyttäjien auttamiseksi.

Lähde: Eurogamer

 

Lisää luettavaa