Brothers- ja A Way Out -tekijän seuraava peli paljastui – vuosi sitten vihjailtu Lost in Random sai sekin trailerin

Josef Fares jatkaa yhteistyöpelien tekemistä.

19.6.2020 00:49

Electronic Artsin julkaisuohjelma EA Originals on yhä voimissaan, mistä saatiin taas pieni näyte yhtiön viimeöisessä EA Play -lähetyksessä. Julkisuuteen tuotiin nimittäin sekä Brothers: A Tale of Two Sonsin ja A Way Outin luoneen Josef Faresin seuraava peli että viime vuonna ensi kertaa esitellyn Lost in Random -seikkailun ensitraileri.

Fares ja tämän Hazelight-studio ovat ottaneet työn alleen seuraavaksi teoksen nimeltä It Takes Two. Kyseessä on A Way Outin tavoin taas yhteistyötä silmällä pitäen tehty seikkailu. Peli kertoo tällä kertaa vanhempiensa eroa sulattevasta Rose-tytöstä, joka päätyy askartelemaan kaksi nukkea, jotka ovat sidoksissa tytön vanhempien tunteisiin. Pelikuvaa It Takes Twosta ei ole vielä juurikaan saatavilla, mutta Fares lupaa, että nukkeihin liittyvät tunteet nousevat pelissä esiin myös tasoloikkaseikkailua eteenpäin ajavana mekaniikkana.

It Takes Two on määrä julkaista ensi vuonna.

Lost in Random on sekin tekemässä tuloaan ensi vuonna. Fe– sekä Flipping Deathin kaltaisista tuotoksista tunnetun Zoink Gamesin käsialaa oleva toimintaseikkailu ja siinä tutkitaan synkkää kuningaskuntaa, jonka asukkaiden kohtalot päätetään noppaa heittämällä. Tarkoituksena oliis tietysti rikkoa kyseinen kirous, minkä suhteen päähenkilö Even saa apua konkreettiiselta noppakaveri Diceylta.

Lisää luettavaa