Blizzardin virtuaalikorttipeli Hearthstone saavuttanut 20 miljoonaa pelaajaa

Hearthstone on kerännyt mukavasti mielenkiintoa puoleensa. Peli on saavuttanut nyt 20 miljoonan pelaajan rajan.

15.9.2014 20:43

Ilmaiseksi pelattava virtuaalikorttipeli Hearthstone: Heroes of Warcraft on vetänyt puoleensa yli 20 miljoonaa pelaajaa, Blizzard on kertonut.

Peli julkaistiin virallisesti viime maaliskuussa Windows- ja OS X -koneille muutaman kuukauden beetatestauksen jälkeen, minkä lisäksi pelaaminen on ollut mahdollista myös iPad-tableteilla viime huhtikuusta alkaen. Laajentumista alustojen suhteen on vielä ajan myötä tietysti tarkoitus myös vielä tapahtua, sillä peli on tulevien kuukausien aikana määrä tuoda saataville myös niin Android-vehkeille, Windowsin mobiililaitteille kuin myös iPhone-puhelimillekin.

Jo vajaan vuoden ikäisenä Hearthstone on ehtinyt kasvamaan hieman jo myös sisällöllisestikin. Siinä missä peli julkaistiin alkujaan lähinnä moninpeli- ja harjoitustilan kera, saatiin siihen kesän aikana myös Curse of Naxxramas -niminen yksinpelikampanja, jonka mukana pelin korttitarjontakin on monipuolistunut alkuperäisestä. Luonnollisesti peliä on myös tasapainoteltu aika ajoin Blizzardin toimesta ja seuraava suurempi balanssipainopäivitys onkin tulossa jo tämän kuun aikana.

Heartstone on ollut Blizzardin ensimmäinen mittavampi ilmaispelihanke. Lisää on myös luvassa, sillä yhtiö kehittelee parhaillaan myös omaa verkkoareenamätkintäänsä Heroes of the Stormia.

Lähde: Hearthstone (Facebook)

Lisää luettavaa