Beyond Good & Evil on saamassa 20-vuotisjuhlapainoksen – julkaisemattoman jatko-osan julkistuksesta on kulunut jo 15 vuotta

Beyond Good & Evil täyttää 20 vuotta.

1.9.2023 12:55

Ubisoft näyttää valmistelevan uusintajulkaisua Beyond Good & Evil -klassikkopelistään.

Vuonna 2003 ilmestyneen Beyond Good & Evilin julkaisusta tulee marraskuussa kuluneeksi 20 vuotta. Nyt toimintaseikkailupelistä on putkahtanut ilmoille juurikin 20-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistava erikoispainos.

Ubisoft ei toistaiseksi ole vahvistanut Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editionin olemassaoloa, mutta pelistä saatiin vihiä ikärajaluokituslautakunta ESRB:n toimesta. ESRB:n julkaiseman listauksen mukaan tieteisseikkailun uusi julkaisu olisi saapumassa pc:lle, Switchille, PS4:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Listaus ei kuitenkaan paljasta millaisia uudistuksia 20-vuotiaaseen peliin on tehty juhlapainosta varten.

Alkuperäisen pelin 20-vuotisjuhlan lisäksi myös jatko-osa Beyond Good & Evil 2 on saavuttanut tänä vuonna rajapyykin, joka on kuitenkin hieman kyseenalaisempi. Beyond Good & Evil 2:n paljastuksesta tuli nimittäin kuluneeksi toukokuussa jo 15 vuotta. Pelin tiimoilta ei kuitenkaan ole saatu vähään aikaan uutta tietoa, vaikka Ubisoft vakuuttelikin vielä vuonna 2021 kehityksen etenevän mallikkaasti.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa