Battlefield V:n battle royale -tilasta paljastettiin lisää – kehittäjinä toimii Criterion Games

Battlefield V lisää battle royale -genreen tuhoutuvien ympäristöjen ohella joukkuepohjaiset tavoitteet.

8.9.2018 07:56

Electronic Arts on paljastanut ison liudan uutta infoa Battlefield V:n tulevasta battle royale -tilasta, Firestormista.

Tulevan pelimuodon pääkehittäjinä ei ensinnäkään toimi DICE, vaan emostudio toimii ainoastaan kumppanina ajopeleistään tunnetun Criterion Gamesin ottaessa päävastuun Firestormista.

Tiedotteessaan julkaisija toisintaa samalla, että Firestormissa nähdään pelisarjan suurin kartta, jossa 64 pelaajaa taistelee viimeiseen ryhmään asti pienentyvän tuliringin sisällä. Ympäristö tukee myös Battlefield-peleille ominaista tuhoutumista, joten tienoon voi lanata halutessaan maan tasalle.

Firestormin fokus on nimenomaan ryhmissä, joita matseissa on aina 16 kappaletta. Yhteistyöhön kannattaa myös tukeutua, sillä alueelle ilmaantuu erilaisia tavoitteita, joiden turvaaminen oman ryhmänsä nimiin palkitaan paremmilla ja harvinaisilla varusteilla. Tavoitteiden vihjataan olevan samankaltaisia kuin pelisarjan Conquest-pelimuodoissa, joten odotettavissa on alueiden hallussapitoa ja niiden puolustamista.

Pelimuodossa nähdään myös Battlefield-peleille tyypillistä raskasta kalustoa joukkojenkuljetusvälineistä tankkeihin, joiden luvataan paitsi nopeuttavan ajoneuvot takavarikoivien ryhmien liikkumista myös antavat etulyöntiaseman matseissa esimerkiksi tankin puikoissa.

Ajoneuvojen haltuunotosta ei vielä paljastettu sen enempää, mutta oletettavasti ainakin parhaimpien tankkien käyttöönotto edellyttänee mainittujen tavoitteiden saavuttamista.

Battlefield V julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. marraskuuta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa