Battlefield V:n battle royale -kartta on kymmenen kertaa suurempi kuin pelin aiempi valtias (päivitetty)

Battlefield V:n tuleva battle royale -tila saa kymmenkertaisesti suuremman taistelutantereen kuin pelisarjan aiemmat.

20.3.2019 14:20

Battlefield V:n tulevan battle royale -pelitila Firestormin kartan on tiedetty olevan pelisarjan suurin, mutta nyt DICE on paljastanut tarkemmin, kuinka suuresta taistelutantereesta on todellisuudessa kyse.

Julkaisemien twiittien perusteella Firestormin kartta, Halvoy, on kymmenen kertaa suurempi kuin Battlefield V:n aiempi valtias ja pelisarjan suurimpiin karttoihin lukeutuva Hamada. Studio julkaisi tulevasta tantereesta satelliittikuvia, joissa vertailun vuoksi Hamada on liitetty osaksi kokonaisuutta.

Kartta näyttäisi tarjoavan vaihtelua maaston suhteen, minkä lisäksi DICE on kertonut aiemmin, että Firestormissa päästään taistelemaan maalla, merellä ja ilmassa niin jalkain kuin ajoneuvoin.

Pelimuodosta saatiin myös hiljattain uusi traileri, joka esittelee tulevaa hektistä toimintaa sekä käyttöönotettavia aseita ja ajoneuvoja.

Battlefield V: Firestorm saapuu pelattavaksi 25. maaliskuuta.

Lähde: Twitter

Oikaisu: Mainitsimme uutisessa virheellisesti, että pelisarjan suurin kartta olisi ollut Hamada. Kyseessä on kuitenkin ainoastaan Battlefield V:n suurin kartta. Uutinen on korjattu vastaamaan tätä.  Pahoittelemme virhettä.

Lisää luettavaa