Battlefield Hardlinen salaiset latausanimaatiot ovat huvittavaa katsottavaa

Battlefield Hardlinen beetatesti on paljastanut pelin sisältävän lukuisia huvittavia latausanimaatioita, joiden kohtaaminen vaatii hippusen onnea.

8.2.2015 15:26

Kuluvalla viikolla avoimessa beetatestissä olleesta Battlefield Hardlinesta on löydetty jo ensimmäinen joukko salaisuuksia. Peliä aktiivisesti pelanneet räiskijät ovat yhteistuumin onnistuneet huomaamaan, että aina silloin tällöin pelihahmon ladatessa aseensa hahmon suorittama latausanimaatio saattaa näyttää tavanomaista humoristisemmalta.

Pelin animaatio-ohjaajana toimivan Tony Gialdinin mukaan pelaajien löytämät salaiset latausanimaatiot ovat erittäin harvinaisia ilmestyksiä pelissä. Niiden pitäisi olla nähtävissä vain, mikäli pelaaja lataa aseensa tämän lippaan ollessa täysin tyhjä, ja tuolloinkin mahdollisuus erikoislatauksen saantiin on noin 1/10 000. Gialdini ei uskonutkaan, että pelaajat pääsisivät salaisten latausten jäljille näinkin nopeasti.

Ohessa koosteena joukko videoita Hardlinen erilaisista salaisista latausanimaatioista. Osa niistä on paikoin jopa kohtalaisen maallisia ilmestyksiä, mutta löytyypä joukosta kuitenkin myös tapaus, jossa pelihahmo lataa aseensa telekineettisiä kykyjään käyttämällä.

Battlefield Hardlinen beetatestaus tulee päätökseensä tänään sunnuntaina. Electronic Artsin mukaan testaajia pelillä on viikon aikana ollut reilut viisi miljoonaa.

Peli julkaistaan virallisesti Euroopassa maaliskuun 19. päivä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle.

Lähde: Kotaku, Battlefield (Twitter)

Lisää luettavaa