Ensi kuussa yhden vuoden ikään tuleva Battlefield 4 on saanut mittavan syyspäivityksen.

Battlefield 4:n uusimman päivityksen ydinantia ovat pelikokemusta parantelevat säädöt. Ruotsalaiskehittäjä DICE lupaa päivityksen tuovan pelaajien liikehdinnän lähemmäs Battlefield 3:a, säilyttäen kuitenkin Battlefield 4:n parannellut animaatiot. Pelin kritisoidun ”nettikoodin” luvataan myös olevan nopein Battlefieldin historiassa, minkä ansiosta pelaajien havaitseman viiveen pitäisi olla alhaisempi kuin koskaan.

Lisäksi Battlefield 4:n Xbox 360- ja PS3-versioissa pelitilanteita päivitetään jatkossa tiuhempaan pelipalvelimelta. Ominaisuuden kerrotaan johtavan sujuvampaan ja ”oikeampaan” pelikokemukseen vanhalla konsolisukupolvella.

Syyspäivitys toi mukanaan myös taitaville pelaajille suunnatun Classic Mode -pelitilan. Haastavammat pelisäännöt tarjoavassa Classic Modessa pelaajat voivat esimerkiksi syntyä taistelukentälle vain ryhmänjohtajansa luokse, mikä vaatii ryhmänjohtajilta taktisempaa ajattelua.

Battlefield 4:n syyspäivityksen mittava uudistuslista on luettavissa kokonaisuudessaan Battlelog-palvelussa. Kaikille alustoille ilmestynyt päivitys on saatavilla automaattisena latauksena.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa