Battlefield 4:n seuraava laajennus saa järvetkin tyhjenemään

Battlefield 4 lähtee urbaaniin sotaan uudella Dragon's Teeth -laajennuksellaan.

21.6.2014 03:28

Battlefield 4:n seuraavan karttapaketin julkaisu alkaa olla käsillä. Vaikka virallista julkaisupäivää Dragon’s Teethiksi kutsutulle laajennukselle vielä odotellaankin, on DICE paljastanut nyt varovaisesti, mitä uutta Battlefield-kamppailuihin saadaankaan vielä kesän aikana.

Viimeisimmän Battlefield 4 -karttapaketin keskityttyä enemmän merellä käytäviin yhteenottoihin vie Dragon’s Teeth sodan nyt aasialaisiin kaupunkeihin. Silkkoja harmaita betoniviidakkoja ei ole myöskään ilmeisesti vain luvassa, sillä räiskimään päästään muun muassa kelluvassa ravintolassa ja onpa eräässä kartassa myös kokonainen järvi, jonka pääsee tyhjentämään.

Kaikkiaan uusia karttoja paketti lisää peliin neljä kappaletta.

Tuoreiden lokaatioiden ohella Dragon’s Teeth tuo mukanaan myös niin viisi uutta asetta, uuden luodinkestävän kilpivarusteen, R.A.W.R.-nimellä kulkevan panssaroidun ajoneuvon sekä tuoreen Chain Link -pelitilan. Jälkimmäiseksi mainitussa pelitilassa pelaajat valtaavat haltuunsa erinäisiä kartoilta löytyviä strategisia pisteitä, joita on tarkoitus linkittää yhteen, mikäli voittaminen kiinnostaa.

Dragon’s Teeth on järjestyksessään neljäs viidestä Battlefield 4:ään suunnitteilla olevista karttapaketeista. Viimeinen paketti, Final Stand, on myös tarkoitus julkaista peliin vielä kesän tienoilla.

Kaikki karttapaketit kuuluvat osaksi noin 50 euron Battlefield Premium -jäsenyyttä. Halutessaan ne voi kuitenkin ostaa myös erikseenkin noin 15 eurolla per kipale.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa