Ranskalaisjulkaisija Microids on tuomassa Asterixin ja Obelixin takaisin peliseikkailujen pariin. Paluu ei tapahdu ,myöskään vain yhden, vaan peräti kahden pelijulkaisun muodossa.

Ensiksi 29. marraskuuta kauppoihin ilmestyy vuonna 2005 julkaistun Asterix & Obelix XXL2:n remasteroitu versio. Remasteroinnin myötä PlayStation 2:lta ja silloisilta pc-koneilta tuttu kolmiulotteinen Asterix-seikkailu tekee loikkauksen siis PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja nykyisille pc-koneille.

Microids on uskomassa remasteroinnin julkaisuun peräti sen verran, että se on tuomassa siitä saataville peräti parikin erikoisversioita. Näistä laihempi on kolmella pineemmällä figuurilla varustettu Limited Edition, kun taas These Gauls are Crazy -erikoisversiolla haltuunsa saa isomman Asterix-figuurin sekä joukon myöhemmin paljastettavaa muuta sälää.

Vuonna 2019 luvassa on vuorostaan kokonaan uusi Asterix-seikkailu. Tämä on Asterix & Obelix XXL3, josta luvataan sarjakuville uskollista kokonaan uutta tarinaa, jossa niin Asterixilla kuin Obelixilla päästään sekä toiminnan että pulmanratkonnan makuun.

Lähde: Microids

Lisää luettavaa