Assassin’s Creed Valhallan lisäsisältösuunnitelmat esiteltiin – viikinkivalloitukset leviävät aina Irlantiin ja Pariisiin asti

Luvassa kaksi maksullista laajennusta sekä kausittaista ilmaissisältöä.

20.10.2020 18:20

Assassin’s Creed Valhallaa koskevat lisäsisältösuunnitelmat on julkistettu.

Tuttuun tyyliin myös Ubisoftin viikinkiseikkailu saa vielä oman kausikorttinsa, jonka voimin haltuunsa voi tällä kertaa saada kaksi isompaa laajennusta. Näistä ensimmäinen on alkuvuodesta 2021 julkaistava Wrath of the Druids, jossa suunnataan Irlantiin tutkailemaan paikallista kulttia. Kesällä vuorostaan suunnataan frankkien valtakuntaan Siege of Parisilla, jossa nimen mukaisesti kamppaillaan Pariisin hallinnasta.

Jo heti Valhallan julkaisussa kausikortin omistajat pääsevät kokemaan pelissä myös Beowulf-teemaisen ylimääräisen tehtävän.

Ilmaistakin sisältöä on vielä toki tulossa. Tämä tapahtuu kausittaisessa muodossa, joka tuo mukanaan muun muassa erilaisia erikoistapahtumia, palkintoja ja tiloja. Vielä tämän vuoden aikana juhlimaan päästäänkin vielä vanhaa kunnon yulea, minkä ohella tarjolle tuodaan uudelleenpelattavia ryöstöretkiä tarjoava River Raids -tila.

Noin muuten Ubisoft on vahvistanut Assassin’s Creed Valhallaa koskien, että myös se saa vielä oman historiallista opetusta tarjoavan Discovery Tour -version Origins– ja Odyssey-seikkailujen tapaan. Lisätietoja siitä on määrä kuulla myöhempänä ajankohtana.

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan pääosalle alustoista 10. marraskuuta. PS5-versio seuraa sekin perässä julkaisupäivänään 19. marraskuuta.

Lisää luettavaa