Resident Evil 4:n VR-versiosta on poistettu sopimattomana pidettyä sisältöä.

Tällä viikolla Oculus Quest 2:lla julkaistu Resident Evil 4 VR on kokenut virtuaalimaailmaan siirtymisen lisäksi myös muita muutoksia alkuperäiseen peliin verrattuna. Facebook kertoo päivittäneensä VR-versiota moderneille pelaajille sopivammaksi muun muassa poistamalla sisältöä, joka seksualisoi presidentin tytär Ashleyta.

Poistettujen kohtausten joukossa on esimerkiksi Ashleyn ja Luisin tapaaminen, jossa mies katsoo Ashleyn rintaa todeten huomaavansa, että presidentti on varustanut tyttärensä myös ballistiikalla. Ashleyn hameen alle ei voi myöskään enää yrittää katsella, eikä otosta Ashleysta peittämässä jalkojaan ja kutsumassa Leonia perverssiksi nähdä.

Pelin lopun flirttaileva kohtaus on niin ikään jätetty pois VR-versiosta. Alkuperäisessä pelissä Ashley ehdottaa Leonille, että he voisivat tehdä ylitöitä, kun tämä on vienyt tytön kotiin.

Muuhun poistettuun sisältöön kuuluu vuoropuhelu, jossa Leon kertoo hallituksen agentille Ingrid Hanniganille luulleensa, että Ingrid olisi vanhempi. Facebook on todennut kaikkien näiden muutosten olleen välttämättömiä, jotta Resident Evil 4 VR tavoittaisi nykypäivänä asetetut standardit.

Resident Evil 4 VR:n pelikuvaan kurkistavan kiusoittelun voi katsastaa aiemmasta uutisesta.

Lähde: UploadVR

Lisää luettavaa