Arcade-räiskintäpeli Sine Mora vahvistui PS4:lle ja Xbox Onelle, vanha Wii-peli de Blob saapuu pc:lle

THQ Nordic on taas vauhdissa vanhempien pelinimikkeiden kanssa. Nyt se on tuomassa Sine Mora -räiskintää nykylaitteille ja de Blopia pc-pelaajien ulottuville.

4.3.2017 22:44

Uniikkien aikamekaniikkojen varaan rakennettu arcade-räiskintäpeli Sine Mora on saapumassa taas parille uudelle alustalle. THQ Nordicin toimittamana se saadaan seuraavaksi ensikertaa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle uudistettuna Sine Mora EX -pakettina, josta saadaan versio myös toki pc:llekin.

THQ Nordicin mukaan Sine Mora EX on ”laajennettu versio” alkuperäisestä pelistä. Mitään konkreettista tietoa ei vielä ole kuitenkaan vielä siitä, mitä tämä tarkalleen tarkoittaa. Odottaa sopinee kuitenkin ainakin kepeää graafista ehostetusta.

Yhtiö paljasti tällä viikolla tuovansa myös väriseikkailu de Blobin nyt keväällä ensimmäistä kertaa pc:lle. Alunperin vuonna 2008 Wiille julkaistu peli saa pc-version 27. huhtikuuta tukien yksinpelin rinnalla neljän pelaajan jaetun ruudun tilaa. Minkäänlaisista ehostuksista ei pc-version suhteen ole ollut puhetta, mutta oletettavasti ainakin sen resoluutiota on kohennettu.

Muistin virkistyksestä alta voi katsastaa vanhemmat trailerit molemmista peleistä. Pelaaja-lehden arvostelun Sine Morasta voi myös lukaista tästä, kun taas de Blobin arvion löytää tästä.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa