Analyytikko: Seuraavan sukupolven PlayStation-konsoli julkaistaan jo ensi vuonna

Aiemmat PS4 Slim - ja Pro-mallit onnistuneesti ennustanut analyytikko uskoo Sonyn julkaisevan "uuden sukupolven PlayStationin" jo ensi vuonna.

29.4.2017 10:16

Sonyn seuraava PlayStation-konsoli saattaa olla lähempänä kuin uskoisikaan, jos Macquarie Capital Securitiesin analyytikon tuoretta ensi vuoden ennustetta on uskominen.

Yhtiössä työskentelevä Damian Thong uskoo Sonyn julkaisevan ”seuraavan sukupolven PlayStation-konsolin” vuoden 2018 jälkimmäisen puoliskon aikana. Thong arvuutteli aiemmin onnistuneesti myös PS4 Pron ja Slimin tulevat julkistukset.

Sony ei ole itse kommentoinut asiaa vielä millään tavalla, saati julkistanut uuden konsolimallin olevan edes kehitteillä. Yhtiö julkaisi vastikään PlayStation 4 Pro -mallin viime marraskuussa.

Vaikka pikainen julkistusaikataulu voi tuntua oudolta, julkisti Sony PlayStation 4:n vain yhdeksän kuukautta ennen konsolin julkaisua. PS4 Slim paljastettiin virallisesti puolestaan viikkoa ennen sen ilmestymistä ja PS4 Pro kaksi kuukautta.

Thong ei myöskään kerro sen tarkemmin, olisiko mahdollinen uusi konsoli Pron tapaan paranneltu versio nykyisestä mallista vai peräti PlayStation 5, puhuen sen sijaan vain ”uuden sukupolven PlayStationista”.

Sony ei ole virallisesti julkistanut uutta konsolia.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa