Alkuperäiset tähdet palaavat Life is Strangeen vielä ainakin kertaalleen

Ashly Burchia ja Hannah Tellea kuullaan vielä Chloena ja Maxina vielä ainakin kerran Life is Strange: Before the Stormin bonusepisodissa.

1.12.2017 18:16

Alkuperäisen Life is Strange -pelin ääninäyttelijätähdet Ashly Burch ja Hannah Telle pääsevät palaamaan rakastettuihin rooleihinsa vielä Life is Strange: Before the Stormissa. Kaksikko palaa Chloen ja Samin ääniksi pelin bonusepisodissa, joka sijoittuun aikaan ennen Before the Stormin päätarinaa.

Farewell-nimisen bonusepisodin tulosta on tiedetty jo ennakkoon, mutta sen ääninäyttelytilanne oli pitkään auki. Ääninäyttelijöiden lakon johdosta Before the Stormin kolmessa pääepisodissa ei nimittäin kuulla ollenkaan Burchia, vaikka Chloe on nimenomaan pelin päähenkilö. Häntä paikkasi Chloen liikkeenkaappausnäyttelijä toiminut Rhianna DeVries, kun taas Burch toimi projektissa enemmän konsulttina.

– Rhianna DeVries on tehnyt fantastista työtä 16-vuotiaan Chloen äänien ja liikkeiden parissa tähän asti tuoden pienen osan itseään rooliin niin kuin Ashly teki edellisessä pelissä. Olemme ikuisesti kiitollisia Rhiannalle tämän tekemästä työstä, ja hän jatkaa kanssamme myös Farewellissa nuoren Chloen liikkeenkaappauksessa, Square Enixin tiedote kertoo.

Chloen sijaan lisäepisodissa pelataan juurikin taas Maxilla, joka on ollut muuten sivussa Before the Stormin -tapahtumista. Potentiaalisesti tämä on viimeinen kerta, kun Max ja Chloe nähdään yhdessä, sillä Life is Strangen luonunut Dontnod-studio ei ole toistaiseksi vahvistanut, mistä sen parhaillaan työn alla oleva uusi Life is Strange -peli onkaan vielä kertomassa.

Hieman nihkeämpänä puolena Farewell-lisäepisodia ei tuoda automaattisesti kaikkien ulottuville. Sitä jaellaan nimittäin yksinoikeudella pelin Deluxe Editionin hankkijoille.

Lisää luettavaa