Alkuperäisen The Last of Us -videopelin pää-ääninäyttelijät Troy Baker ja Ashley Johnson ovat palaamassa rooleihinsa tänä syksynä. Näyttelijäkaksikko äänittää uutta materiaalia Universal-studion järjestämää Halloween Horror Nights -tapahtumaa varten.

Baker ja Johnson on kuultu TLoU-videopelisarjan päähenkilöinä Joelina ja Ellienä jo vuodesta 2013 lähtien. Nyt he pääsevät astumaan suosikkihahmojen saappaisiin jälleen kerran, kun pelin pohjalta totetutaan tänä syksynä jännittävä kauhutalokokemus. Kauhutalossa päästään näkemään peleistä tuttuja paikkoja ja jotta kokemus olisi mahdollisimman autenttinen, Baker ja Johnson kutsuttiin myös mukaan projektiin uusimaan suositut ääniroolinsa.

Kaksikon osallisuuden vahvisti Naughty Dog -studion pomo Neil Druckman omassa sosiaalisessa mediassaan. Hän on kovin innoissaan tästä uudesta yhteistyömahdollisuudesta ja siitä, että pääsee nyt myös vihdoin vahvistamaan alkuperäisten näyttelijöiden osallisuuden kokemuksen toteutuksessa.

Universal-tuotantoyhtiö järjestää syksyn pimeneviin iltoihin sopivan jännittävän Halloween Horror Nights -kokemustapahtuman sekä Hollywoodin että Orlandon teemapuistoissaan Yhdysvalloissa. Tapahtuma on avoinna syyskuun alusta marraskuun alkuun.

Alla tapahtuman jännittävä The Last of Us -teemainen traileri.

Lähde: Universal, CBRGamesRadar

 

Lisää luettavaa