Äänestä haluamiasi uutuuspelejä PlayStation Plussaan – Sony esitteli Vote to Playn

PlayStation Plussa on saamassa uuden Vote to Play -ominaisuuden, jonka voimin pelaajat pääsevät äänestämään välillä haluamiaan uutuuspelejä osaksi PlayStation Plussaa.

1.8.2015 10:36

Sony on paljastanut suunnitelmansa lisätä uuden Vote to Play -nimisen ominaisuuden osaksi PlayStation Plussaa. Tuoreella lisäyksellä Sonyn tarkoituksena on koettaa tarjota plussalaisille jatkossa aiempaa enemmän valtaa sen suhteen, millaisia pelejä he pääsevät kuukausittain lataamaan.

Käytännössä Vote to Play on aina ajoittain Plus-jäsenille esitettävä äänestys, johon osallistumalla käyttäjät saavat päättää, minkä pelin muutamasta mahdollisesta vaihtoehdosta he haluaisivat saada seuraavaksi osaksi PlayStation Plus -tarjontaa. Äänestettävistä peleistä aina vain vaihtoehdoista suosituin pääsee kuitenkin osaksi tarjontaa, kun taas hävinneet vaihtoehdot on tarkoitus tuoda äänestyksen jälkeen myyntiin plussalaisille alennettuun hintaan.

Ainakin toistaiseksi Sonyn aikeena on pitää äänestys keskitettynä vain aivan uusiin PlayStation 4 -peleihin. Näin ollen se ei ole aikeissa järjestää äänestyksiä välttämättä aivan kuukausittain 

Ohessa nettiin valunut kuva Vote to Playn toimivuudesta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kyseinen otos näyttäisi myös paljastavan, että Ubisoftin alkuvuodesta pc:lle saapunut robottitasoloikkapeli Grow Home olisi matkalla konsoleille.

Lähde: PlayStation Blog, NeoGAF

Lisää luettavaa