2K:lta tulossa ensi vuoden tietämillä uusi peli ”yhtiön suurimpaan pelisarjaan” – Borderlands kenties?

Take-Two on paljastanut julkaisevansa seuraavan tilikauden aikana kokonaan uuden pelin yhteen 2K:n suurimpaan pelisarjaan.

24.5.2017 08:00

Take-Two Interactive on paljastanut tuoreimmassa tuloskatsauksessaan julkaisevansa tilivuoden 2018 aikana kokonaan uuden pelin ”yhdestä 2K:n suurimmasta pelisarjasta”.

Tiedotteessa ei käy ilmi tarkalleen, mikä peli on kyseessä, mutta 2K:n suuren pelisarjan lisäksi sen kerrotaan olevan ”todella odotettu”. Kyseessä ei ole kuitenkaan Red Dead Redemption 2, sillä tiedote mainitsee uuden pelin saapuvan Rockstarin uutukaisen lisäksi. Tilikausi 2018 kattaa ajanjakson huhtikuusta 2018 maaliskuuhun 2019.

2K:n isoihin pelisarjoihin lukeutuvat muun muassa Borderlands ja BioShock, joista ensiksi mainittu tuntuisi sopivan yhtälöön paremmin. Gearbox-studiopomo Randy Pitchford on aiemmin paljastanut Borderlands 3:n tuotannon käynnistyvän heti taannoisen Battlebornin jälkeen.

Tammikuussa Pitchford puolestaan kertoi, ettei Borderlands 3 saapuisi lainkaan Switchille, mikä paljasti pelin olevan kuitenkin kehitteillä. Yhtiö esitteli myös maaliskuisessa GDC:ssä uutta renderointitekniikkaa, joka näytti hyvin paljon Borderlands-peleiltä.

Take-Two, 2K tai Gearbox eivät ole kuitenkaan paljastaneet mitään virallisesti, joten kyseessä on puhdasta spekulaatiota.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa