Pelaajacastin uudet YouTube-jäsenyydet, eli uudistuneet Castin ystävyydet julkaistiin muutama päivä sitten.

Toimituksessa pohdiskeltiin pitkään oivallista bonusjaksoa kulkemaan käsi kädessa uuden julkaisun kanssa ja mikäpä olisikaan parempi tapa juhlistaa uusia alkuja, kuin pelata jo pitkään Janne Pyykkösen puheissa ollutta Dead by Daylightia toimituksen voimin.

Pyykkönen oli jo itse päässyt irtautumaan viha-rakkaussuhteestaan pelin kanssa, mutta niinhän se on, että veri vetää takaisin. Tässä tapauksessa varsin kirjaimellisesti!

Vaikka ensimmäinen uudistunut bonusjaksomme onkin varsin pelaamispainoitteinen, niin ei hätää – tukijoille on tarjolla tulevaisuudessakin terävää ja tutkiskelevaa, yksinoikeudellista podcast-sisältöä. Myös vanha kunnon Pelaajacast jatkuu helmikuussa uusin jaksoin, tuttuun tapaan täysin ilmaiseksi.

Mikäli haluat osoittaa tukesi Pelaajacastille tai vaikkapa vain katsoa hieman kivenkovaa Dead by Daylight -sähläystä kera keskinkertaisen läpän, voit lukea lisää Castin ystävä -jäsenyydestä alta!

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki chattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

 

Lisää luettavaa