Pelaajacastin kolmatta vuotta tarjolla oleva tukipaketti on kokenut koko olemassaoloaikansa suurimman muutoksen. Jatkossa vain Castin ystävä -nimellä kulkevia paketteja ei saa ostettua enää tästä päivästä alkaen Pelaaja Shopista, vaan tukemisemme tapahtuu jatkossa suoraan YouTube-kanavamme jäsenyysjärjestelmän kautta.

Muutos tuo meille entistä vapaammat kädet bonussisällön tuottamiseen ja nostammekin yksinoikeussisällön määrän jopa kolminkertaiseksi aikaisempaan verrattuna. Tarjolla on siis vähintään kuukausittaista videoitua podcast-sisältöä, johon vain Castin ystävät pääsevät käsiksi! Samaan pakettiin kuuluu toki myös aikaisempien bonusjaksojemme runsas kirjasto, joten kuunneltavaa ja katsottavaa on jo nyt tarjolla kymmeniä tunteja!

Olemme myös kuulleet toiveenne ja on ilomme tiedottaa, että hartaasti odotettu ja toistuvasti kuuntelijatoiveissa esiintynyt Pelaajacast LIVE!  saapuu vihdoin. Pelaajacast LIVE! lähetetään suoratoistona yksinoikeudella Castin ystäville, jotka voivat osallistua lähetykseen reaaliaikaisesti YouTuben livechatin kautta. Pelaajacast LIVE! -lähetyksestä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin tänä vuonna.

Mitä tämä lysti sitten kustantaa? Vain 4,99 euroa kuukaudessa! Eikä siinä vielä kaikki. Vilkaise koko uudistetun Castin ystävä -paketin tarjonta alta ja liity mukaan heti! Ensimmäinen uusi bonusjakso odottaa sinua kanavalla nyt!

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki chattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

 

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

Lisää luettavaa