Voita New Nintendo 3DS XL -erikoiskonsoli sekä Hyrule Warriors Legends -keräilyversio!

Pelaajalehti.comin erikoiskilpailu on The Legend of Zelda -teemainen. Palkintona on nimittäin New Nintendo 3DS XL -konsolin Hyrule Edition -erikoisversio, Hyrule Warriors Legends -pelin Limited Edition sekä muuta Zelda-aiheista sälää!

18.5.2016 12:23

Suuri The Legend of Zelda -kilpailu!

Vain harvalla pelisarjalla on yhtä syvät ja tapahtumarikkaat juuret kuin The Legend of Zeldalla. Rakastettu seikkailupelisarja juhlii tänä vuonna peräti 30-vuotista taivaltaan, joiden aikana vihreänuttunuinen Link-nuorukainen on matkannut läpi Hyrulen maiden, merten, aikakausien ja rinnakkaisulottuvuuksien.

Pelaajalehti.comin erikoiskilpailussa onkin tarjolla erikoisherkkua kovimmillekin Hyrulen-matkaajille. Vastaamalla oikein seuraavaan Zelda-aiheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa itselleen New Nintendo 3DS XL -konsolin Hyrule Edition -version, Hyrule Warriors Legends -pelin Limited Editionin  sekä The Legend of Zelda -pinssin, -kaulakorun ja -kalvosinnappisetin.

Arvomme lisäksi neljälle muulle oikein vastaanneelle The Legend of Zelda -aiheisen pinssin, kaulakorun ja kalvosinnappisetin.

Lisää luettavaa