Black Fridayn Razer-pelituolikisa

Kilpavarustelu on monille olennainen osa peliharrastuksen viehätystä, eikä aidosti viihtyisän pelipisteen merkitystä kokemuksen kannalta voi vähätellä. Jos rauta ja lisävarusteet ovat viimeisen päälle, mutta pitkät pelisessiot katkeavat jatkuvasti takamuksen puutumisen vuoksi, saattaa olla aika päivittää tuolikin uuteen.

Me Pelaajalla otamme peliergonomian tosissamme, ja siksi polkaisemmekin nyt käyntiin kilpailun, jonka palkintona on yksi kappale tyylikästä ja ennen kaikkea mukavaa Razer Tarok Essentials -pelituolia. Sen kestävä keinonahkaverhoilu sietää ahkeraakin käyttöä, niskatyyny ja lannetuki tarjoavat maksimaalisen istumamukavuuden ja hienosäädettävät 3D-käsinojat auttavat löytämään sopivan peliasennon tilanteessa kuin tilanteessa. Se on varusteltu myös Class 4 -kaasujousella, paineesta vapautuvilla polyuretaanipinnoitteisilla XL 60mm -renkailla ja lukittavalla kallistusmekanismilla.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja saa tuolista pelipisteelleen uuden valtaistuimen.

Lisää luettavaa