Knowledge is Power

  • Alusta: PlayStation 4 (PlayLink)
  • Lajityyppi: Bilepeli
  • Julkaisija: Sony Interactive Entertainment Europe
  • Kehittäjä: Wish Studios
  • Julkaisu: Nyt

Knowledge is Power on varta vasten PlayStation 4:n PlayLink-sarjaa varten suunniteltu visailupeli, jota voi pelata samassa huoneessa kahdesta kuuteen pelaajaa. Jokaisen pelaajan oma älypuhelin tai tabletti toimii Knowledge is Power -mobiilisovelluksen avulla visailijoiden keskeisenä työkaluna, jonka avulla omat vastaukset ja villit veikkaukset voi välittää PS4-peliin ruutua naputtelemalla, pyyhkäisemällä tai kirjoittamalla.

Myös suomeksi puhutussa ja tekstitetyssä älyjen mittelössä on kavuttava ensimmäisenä visailupyramidin huipulle, mikä tapahtuu vastaamalla eri kategorioihin jakautuviin kysymyksiin. Pelaajat voivat äänestää kategorioita edesauttaakseen omaa menestystään, minkä lisäksi kanssakilpailijoita voi sabotoida ja hidastaa lukuisilla kepposilla. Muiden visailijoiden ruudut voi vaikkapa jäädyttää tai sotkea limalla, joten ruutu on naputeltava kohmeesta tai pyyhittävä mönjästä ennen kuin oman vastauksen pääsee antamaan.

***

Tämä juttu on osa maksettua näkyvyyskampanjaa pelin maahantuojan Nordisk Filmin kanssa. Maahantuoja ei ole vaikuttanut jutun sisältöön.

Lisää luettavaa