Tänään elokuvateatteriensi-iltansa saava Five Nights at Freddy’s -elokuva sai näyttelijäriveihinsä melkein myös YouTube-pelivideoistaan tunnetun Markiplierin. Suunnitelma kuitenkin päätyi lopulta kariutumaan aikataulullisten konfliktien vuoksi.

Markiplier eli oikealta nimeltään Mark Fischbach kertoo julkaisemallaan videolla, että hänen oli määrä olla osa suosituista kauhupeleistä tehtävää elokuva-adaptaatiota. Hänen vuosien varrella tekemänsä FNaF-pelivideot ovat keränneet huimasti katsojia, joten hän oli luonnollisesti innoissaan yhteistyömahdollisuudesta – niinkin suuressa määrin, ettei olisi vaatinut siitä edes korvausta.

”Sen oli määrä tapahtua, mutta valitettavasti Five Nights at Freddy’s -elokuvan ja oman Iron Lung -elokuvani kuvaukset olivat käynnissä täysin samaan aikaan”, hän selittää.

Hän ei siis voinut lopulta irtaantua omasta projektistaan ehtiäkseen paikalle myös toisen elokuvan kameran eteen. Hän ei myöskään ole voinut paljastaa julkisuuteen ennen elokuvan ilmestymistä roolia, johon hänellä olisi ollut mahdollisuus astua.

Fischbach toimii tulevan Iron Lung -indiepeliin pohjaavan elokuvaversion ohjaajana, käsikirjoittajana, päätähtenä sekä vastaavana tuottajana. Elokuvan tuoreen, verellä kyllästetyn teasertrailerin pääsee vilkaisemaan täältä.

Fischbachin video, jolla hän puhuu FNaF-tilaisuudestaan sekä elokuvan virallinen traileri ovat katseltavissa alta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa