YouTube-pelivideoistaan tunnettu Markiplier eli oikealta nimeltään Mark Fischbach on työstämässä elokuvaa viime vuonna julkaistun Iron Lung -videopelin pohjalta. Nyt tulevasta verisestä seikkailusta on julkaistu uutukainen traileri.

Noin puolitoistaminuuttinen videopätkä näyttää kuinka hahmo nousee esiin valtaisan verimassan keskeltä. Taustalla kuullaan pahaenteinen kertojaäänen selostus: ”Tämä ei ole tutkimusmatka. Tämä on teloitus.”

Fischbach toimii elokuvan ohjaajana, käsikirjoittajana, tuottajana sekä pääosanäyttelijänä. Hänen lisäkseen peliadaptaation avainrooleissa nähdään Seán McLoughlin (niin ikään YouTube-pelivideoistaan parhaiten tunnettu Jacksepticeye), Elle Lamont, Jimmy Donaldson ja Caroline Kaplan.

Elokuva pröystäilee päihittävänsä jopa vuoden 2013 Evil Deadin verisyydessään. Fischbach myös paljastaa joutuneensa sairaalaan kuvausten aikana, koska sai liikaa verta silmiinsä.

Iron Lung -indiekauhupeli saapui markkinoille maaliskuussa 2022. Pelin on kehittänyt David Szymanski, joka myös julkaisi pelin itse pc:lle. Sen myöhemmästä Nintendo Switch -julkaisusta vastasi Dread XP.

Kauhupelin parissa pelaaja pääsee nimettömän vangin saappaisiin, kun hän tutkii ruosteisella sukellusveneellä autiolla kuulla sijaitsevaa veristä merta. Pelin tapahtumat sijoittuvat vain sukellusveneen sisään ja pelaajan täytyy navigoida matkaansa edestään löytyvien ohjausnappuloiden avulla.

Katso alta tulevan Iron Lung -elokuvan tuore traileri sekä sen ensimmäinen teaseri. Elokuvan julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa