Yllättäen julkaistut uudet Call of Duty: Modern Warfare -kartat poistettiin yllättäen

Activision ja Infinity Ward eivät kommentoineet karttojen julkaisua tai poistoa.

9.4.2021 05:26

Call of Duty: Modern Warfaren viime viikolla julkaistut uudet kartat on poistettu pelistä.

Toissa vuonna julkaistu Call of Duty: Modern Warfare sai yllättäen viime viikolla kolme uutta karttaa. Call of Duty: Black Ops Cold Warin ja Warzonen toisen kauden puolivälin päivityksen yhteydessä ilmestyneistä kartoista ei tehty suurta numeroa, vaan karttapäivitys huomattiin uusien Modern Warfare pelilistojen ilmestymisen myötä. Uutinen otettiin kuitenkin ilolla vastaan Modern Warfare -pelaajakunnan toimesta, sillä perinteisesti Activisionilla ei ole ollut tapana julkaista uusia karttoja vanhempiin Call of Duty -sarjan peleihin uuden osan ilmestymisen jälkeen.

Nyt kaksi viime viikolla lisätyistä kartoista on kuitenkin poistettu pelistä yhtä yllättäen kuin ne julkaistiinkin. Al-Raab Airbase ja Drainage -kartat olivat viikon ajan pelattavissa vain yksityisissä otteluissa, mutta nyt karttoja ei voi pelata enää lainkaan. Killhouse-kartta on kuitenkin edelleen saatavilla pelissä.

Activision tai Modern Warfare -kehittäjä Infinity Ward eivät ole kommentoineet karttojen poistamista. On mahdollista, että uudet kartat palaavat jakeluun vielä myöhemmin, mutta tällä haavaa Modern Warfare -karttojen kohtalosta ei ole varmuutta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa