Ylistetty roolipelitalo löysi uuden kumppanin Euroopassa – Persona 5:tä ei pysäytä enää mikään

Persona 5 on vielä saapumassa myös virallisesti Eurooppaan. Asiasta sopii kiittää Atlusin, Segan ja Deep Silverin välistä uutta julkaisusopimusta.

7.7.2016 11:27

Erityisesti japanilaisista roolipeleistään tunnettu peliyhtiö Atlus on löytänyt uuden julkaisukumppanin Euroopassa. Vastaisuudessa yhtiön pelejä on tuomassa täkäläisille markkinoille Deep Silver, jonka katalogiin kuuluvat jo Saints Row’n ja Dead Islandin kaltaiset pelisarjat.

Uuden julkaisudiilin myötä Atlus on pystynyt viimein vahvistamaan, että sen odotettu roolipeli Persona 5 saa virallisen julkaisunsa Euroopassa yhdessä 3DS:n Shin Megami Tensei IV: Apocalypsen kanssa. Deep Silver on vastaisuudessa ottamassa vastuulleen myös muutamien pienempien Sega-nimikkeiden tuomisen Eurooppaan. Näistä ensimmäinen on 3DS-rooliseikkailu 7th Dragon III Code: VFD.

– Olemme innoissamme tämän julkaisusopimuksen syntymisestä ja odotamme kovasti, että pääsemme käyttämään Euroopassa sijaitsevaa julkaisuverkostoamme maksimoidaksemme Segan ja Atlusin pelien potentiaalin, Deep Silverin omistavan Koch Median toimitusjohtaja Klemens Kundratitz kertoo.

Tiedossa ei vielä ole, milloin edellä mainittujen nimikkeiden julkaisu tarkalleen ottaen tapahtuu Euroopassa. Aiemmin Persona 5:n on luvattu saapuvan Amerikkaan 14. helmikuuta, kun taas Apocalypse ja 7th Dragon III on tarkoitus nähdä kyseisellä mantereella vielä myöhemmin tänä vuonna. Euroopassa Deep Silver aikoo kuitenkin tuoda peleistä myyntiin niin ladattavia kuin fyysisiäkin versioita.

Aiemmin keväällä Atlusin pelejä vuosia Eurooppaan tuonut julkaisija NIS America ilmoitti, ettei se ole jatkamassa kumppanuuttaan yhtiön kanssa enää Odin Sphere Leifthrasirin julkaisun jälkeen. NIS America perusteli välirikkoa sillä, ettei se ollut enää kykeneväinen muodostamaan sille sopivia julkaisusopimuksia Atlusin kanssa.

Ohessa viimeisin englanninkielinen Persona 5 -traileri kesäkuulta.

Lähde: Atlus

Lisää luettavaa