Yakuza-sivuosa Lost Judgment paljastui – pääsarja pysyy tulevaisuudessa vuoropohjaisena roolipelinä

Syyskuussa painetaan etsivän hommia taas Takayuki Yagamina.

9.5.2021 20:58

Yakuza-tekijöiden etsivädraama Judgment saa jatkoa. Syyskuun 24. päivä Sega on julkaisemassa maailmanlaajuisesti etsivä Takayuki Yagamin tarinaa jatkavan Lost Judgmentin, joka tuodaan samanaikaisesti niin PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onelle.

Lähitaistelutoimintaa ja poliisityötä yhdistelevä peli sijoittuu jälleen osin Yakuza-sarjasta alusta asti tuttuun Kamurochoon, joskin suunnaksi otetaan tällä kertaa lisäksi Yokohaman kadut. Noin muuten kokemusta on laajennettu myös esittelemällä Yagamille esimerkiksi uusi vastahyökkäyksiin keskittyvä käärmetaistelutyyli ja syventämällä taistelujen ulkopuolella tehtäviä tutkimuksia uusilla kyvyillä ja apuvälineillä.

Ensimaistiaisen Lost Judgmentin tarinasta voi katsastaa oheisilla trailereilla niin englanniksi kuin japaniksi.

Pelin julkistusta seurasi pelin tuottajien Toshihiro Nagoshin ja Kazuki Hosokawan tekemä haastattelu IGN-sivuston kanssa, jossa kaksikko on vahvistanut Judgment-pelien toimivan vastaisuudessan eräänlaisena vanhan mallin Yakuza-toiminnan jatkana. Mitä vuorostaan tulee Yakuza-pääsarjaan, näyttää sarjan uusin osa Yakuza: Like a Dragon saattaneen sen pysyvästi vuoropohjaisten roolipelien maailmaan.

Yakuza-sarja on muuttunut vuoropohjaiseksi roolipeliksi. Toisaalta Ryu ga Gotoku Studio on kerryttänyt resursseja ja tietotaitoa luoda näyttäviä ja jännittäviä toimintapelejä, joista on helppo nauttia. Päätimmekin, että meidän pitäisi antaa tavaramerkkinämme toimineen toimintapelattavuuden jatkaa eloaan Lost Judgmentissa, tuottajien kerrotaan todenneen IGN:lle.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa