Yakuza-saagan uusi erikoinen roolipeliosa päivättiin länsimaissa – trailerilla valmistaudutaan sankaruuksiin

George Takei on mukana englanninkielisellä ääniraidalla.

22.7.2020 21:40

Yakuza-sarjaa uuteen vuoropohjaiseen roolipelisuuntaan saattava Yakuza: Like a Dragon tuodaan länsimaissa PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä marraskuun aikana, Sega on vahvistanut. Tarkkaa virallista päiväystä yhtiö ei ole halunnut vielä varmistaa, joskin vuotoherkän Microsoft Storen merkinnän mukaan varsinainen ilmestymisajankohta voisi olla 13. marraskuuta.

Julkaisuikkuna vahvistui pelin ennakkotilauksien kunnollisen käynnistymisen kunniaksi. Tämä on tarkoittanut myös pelin eri länsimaisten myyntiversioiden varmistumista. Perusversion ohella myyntiin saadaan niin ensimmäisinä päivinä kaupiteltava Day Ichi Edition, 70 euron Hero Edition ja 90 euron Legendary Hero Edition.

Day Ichi tuo mukanaan kahdeksalla lisäasulla kyllästetyn Legends Costume Setin. Hero-pakettiin kuuluu osaksi kaksi ylimääräistä ammattia ja lisää työntekijöitä pelin hallinnointiminipeliin. Legendary Hero -paketilla vuosotaan saadaan päälle vielä ylimääräisiä rakentelu-, karaoke- ja kykyboostaussettejä.

Like a Dragon tuodaan myös vielä Xbox Series X:lle heti konsolin julkaisupäivänä. PlayStation 5 -versio nähdään sekin myös myöhempänä ajankohtana. Xbox One -version omistajat saavat Series X -version ilmaiseksi ja myös PlayStation-puolella Sega on kertonut suunnittelevansa vastaavanlaista päivitysetua.

Myös tuore traileri Yakuza: Like a Dragonista on ulkona. Keskiössä siinä nähdään pelin vapaaehtoinen englanninkielinen ääninäyttelyvaihtoehto, jonka yhteydessä ääneen pääsee muun muassa Star Trek -tähti George Takei.

Lähde: Sega, Microsoft Store

Lisää luettavaa