Xboxin tv-studioiden sulkeminen ei uhkaa Remedyn Quantum Breakia

Microsoftin laajat irtisanomiset ja Xbox Entertainment Studiosin sulkeminen eivät vaikuta kotimaisen Quantum Break -pelin kehitykseen.

18.7.2014 07:49

Microsoftin Xbox Entertainment Studiosin sulkeminen ei vaikuta suomalaisen Remedy-studion Quantum Break -pelin kehitystyöhön, Microsoft kertoo.

Yksinoikeudella Xbox Onelle kehitteillä oleva Quantum Break yhdistelee videopeliä ja tv-sarjaa. Tv-sarjojen tuotantoon erikoistuneen Xbox Entertainment Studiosin myöhään eilen illalla paljastettu sulkeminen saattoi myös Quantum Breakin tulevaisuuden kyseenalaiseksi, mutta Microsoftin edustajan mukaan Remedyn seuraavaa peliä odottavien ei tarvitse kantaa huolta.

Quantum Break julkaistaan ensi vuonna ja sekä peli että tv-sarja ovat edelleen tuotannossa, Microsoftin edustaja kertoi Polygon-julkaisulle.

Microsoftin mukaan Xbox Entertainment Studiosin toiminnan loppuminen ei ole vaikuttanut Quantum Breakin etenemiseen. Lisätietoja pelistä lupaillaankin ensi kuun 14.-17. päivä Kölnissä järjestettävässä Gamescom-tapahtumassa.

Xbox Entertainment Studios suljetaan lähikuukausien aikana osana Microsoftin mittavia leikkauksia. Leikkaukset vaikuttavat maailmanlaajuisesti jopa 18 000 työpaikkaan. Yhtiön uskotaan vähentävän Suomesta noin 1000 työpaikkaa.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa