Xboxin PlayStation- ja Switch-suunnitelmista saadaan tietoa torstaina

Microsoft kertoo suunnitelmistaan Xboxin varalle.

12.2.2024 21:19

Microsoft antaa tilannekatsauksensa Xboxin tulevaisuudennäkymiin torstaina.

Xbox-pomo Phil Spencer kertoi viime viikolla antavansa päivityksen Microsoftin peliosaston liiketoimintasuunnitelmista. Tilaisuus järjestetään vastauksena huhuihin, joiden mukaan Xbox on tekemässä poikkeuksellisia siirtoja kannattavuutensa parantamiseksi.

Huhujen mukaan Microsoft aikoisi aloittaa aiempien yksinoikeuspeliensä julkaisemisen PlayStation- ja Switch-konsoleilla. Huhut ovat tuoneet kilpaileville alustoille vuoroin Hi-Fi Rushia, Starfieldiä, Gears of Waria ja tulevaa Indiana Jones -peliä. Huhujen perusteella Microsoftin on spekuloitu jopa harkitsevan Xbox-konsolien lopettamista. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan Spencer olikin joutunut jo rauhoittelemaan tilannetta yhtiön sisällä toteamalla Microsoftin aikovan pysytellä edelleen mukana myös konsolibisneksessä.

Yhtiön odotetaan kertovan julkisuuteen tarkempia tietoja mahdollisista suunnitelmistaan PlayStation- ja Switch-julkaisujen varalle torstaina julkaistavassa virallisen Xbox-podcastin jaksossa. Podcastissa ovat mukana Spencerin lisäksi Xboxin johtajistoon  kuuluvat Sarah Bond ja Matt Booty. Jakson voi katsoa Xboxin YouTube-kanavalla tai podcast-palveluissa torstai-iltana klo 22 Suomen aikaa alkaen.

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa