Xbox Onen Titanfall jää kehittäjän resoluutiotavoitteesta julkaisussa

Respawn Entertainment tavoittelee parempaa resoluutiota Xbox Onen Titanfallin vielä julkaisun jälkeen.

11.3.2014 07:15

Kehittäjä Respawn Entertainment on vahvistanut, että Titanfall pyörii Xbox Onella ilmestymisensä aikoihin 792p-resoluutiolla, mutta tilanteeseen kaavaillaan parannusta vielä julkaisun jälkeen.

Pelin teknologian kehittämisen parissa työskentelevä Richard Baker vahvisti Eurogamerille, että Titanfallin resoluutio pysyy vielä julkaisussa samana kuin viime kuussa pyörineessä betatestissä. Studio tavoittelee kuitenkin edelleen korkeampaa erottelukykyä, mutta ei ole valmis tekemään kompromissejä pelin suorituskyvyn suhteen.

-Tavoitteenamme on joko 1080p ilman reunanpehmennystä tai 900p FXAA-reunanpehmennyksen kanssa. Yritämme optimoida, mutta emme halua luopua mistään korkeamman resoluution vuoksi, Baker kertoi.

Bakerin mukaan studio ei toistaiseksi ole tyytyväinen mihinkään kokeilemaansa vaihtoehtoon, minkä vuoksi resoluutioon joudutaan puuttumaan vasta julkaisun jälkeen. Kehittäjät ovatkin keskittyneet korjaamaan muita Titanfallin betatestissä ilmenneitä suorituskykyongelmia. Hän toteaa kuitenkin, että resoluutiota tullaan todennäköisesti nostamaan jossain vaiheessa pelin ilmestyttyä.

Titanfall julkaistaan Euroopassa ylihuomenna Xbox Onelle ja pc:lle, sekä kuun lopussa Xbox 360:lle. Lue Pelaajan arvio vuoden isoimpiin julkaisuihin lukeutuvasta pelistä täällä!

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa