Microsoft on vahvistanut Suomen olevan yksi niistä maista, joihin Xbox One saadaan kuluvan vuoden marraskuussa. Samalla yhtiö on kertonut, että tuhansien järvien maassa laitteen arvioitu jälleenmyyntihinta on 529 euroa.

Microsoft korostaa, että Xbox Onen ostajat voivat odottaa löytävänsä paketistaan 500 gigatavun kovalevyllä, Blu-ray-soittimella ja sisäänrakennetulla Wi-Fillä varustetun laitteen, jonka kylkiäisenä mukana nähdään luvatusti sekä uusi Kinect että yksi langaton Xbox One -ohjain. Ekstrana mukaan saadaan myös 14 päivän mittainen Xbox Live Gold -kokeilujakso kaikille uusille jäsenille.

Peruspaketin ohella Microsoft tuo aikaisille varaajille mahdollisuuden varata itselleen niin sanotun Xbox Onen erikoisversiopaketin valikoitujen jälleenmyyjien kautta. Ylimääräisenä herkkuna paketti tuo mukanaan langattoman Xbox One Day One -peliohjaimen sekä Day One Achievement -tunnustuksen. Myös paketin pakkaus on ilmeisesti erilainen.

Pelien kanssa Microsoft toimii pelaajien olevan myös aikaisin liikkeellä. Seuraavat pelit ennakkotilaamalla pelaajien on mahdollista saada seuraavanalaista lisäsisältöä:

  • Ryse: Son of Rome: ”eksklusiivinen bonusominaisuuksilla varustettu monipelaajakartta ja -miekka.”
  • Forza Motorsport 5: ”kolme luokkansa huipulle trimmattua autoa heti käytettävissä.
  • Kinect Sports Rivals: eksklusiivinen urheiluvälineistö, joka erottaa mestarisi muusta maailmasta.”
  • Dead Rising 3: ”eksklusiivinen Frank West ja Chuck Greene Tribute Packs bonusominaisuuksilla.”

 

Itse viihdejärjestelmän rinnalla Microsoft on myös myymässä laitteelle joukon lisävarusteita. Kaupoista voi tietysti napata itselleen ylimääräisiä ohjaimia laitteelle, mutta myös sekä Xbox One Chat -kuulokemikrofonin että Xbox One Pelaa & Lataa -paketin. Jälkimmäinen pitää sisällään ladattavan litiumioniakun ohjaimeen sekä konsoliin liitettävän latauskaapelin.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa