World of Warcraft kutistuu Small World of Warcraftiksi – MMO-ilmiö lyö hynttyyt yhteen kiitellyn lautapelin kanssa

World of Warcraftia supistetaan kepeämmäksi lautapelikokemukseksi.

17.5.2020 14:05

World of Warcraftin tunnelmiin on mahdollista päästä kesästä alkaen tavanomaista tiiviimmissä ja analogisemmissa tunnelmissa. Tuloaan tekee nimittäin lautapeli Small World of Warcraft, joka on uusi Warcraft-teemainen tulkinta belgialaissuunnittelija Philippe Keyaertsin Small World -lautapelistä,

Keyaerts on ollut vastuussa myös Small World of Warcraftin suunnittelusta yhdessä Blizzardin kanssa. Peli on tarkoitettu 2-5 pelaajalle, jotka voivat lähteä sotimaan keskenään 16 Warcraft-rodulla valloittaen tutuilla yksityiskohdilla valeltua maailmaa. Yhden pelikerran kerrotaan kestävän 40-80 minuuttia, minkä aikana pelaajat jahtaavat toimillaan mahdollisimman paljon voittopisteitä.

Yhden pelikerran aikana pelaajien ei tarvitse myöskään sitoutua vain yhden rodun käyttöön. Tavanomaisen Small Worldin tavoin pelaajien on tärkeää pohtia, milloin näiden hallinnassa oleva rotu on syytä jättää maailmaan niin sanottuun rappiotilaan, jolloin käyttöönsä voi valita uuden kansan voittopisteiden keräämisen maksimoimiseksi.

Myyntiin saapuessaan Small World of Warcraftille kertyy hintaa noin 60 euroa.

Lähde: Days of Wonder

Lisää luettavaa