World of Warcraft: Dragonflight paljastui – Wrath of the Lich King Classic vahvistui sekin

Ole lohikäärme lohikäärmeiden mailla.

20.4.2022 07:42

Dragonflight on paljastunut seuraavaksi suureksi World of Warcraft -massiiviroolipelin laajennukseksi.

Suunnaksi pelin yhdeksennessä lisäosassa otetaan myyttinen Dragon Isles, joka tuo mukanaan neljä uutta pelivyöhykettä ja korottaa tasokaton aina 70:een asti. Pelattavien rotujen määrä kasvaa sekin ihmis- ja lohikäärmemuodon välillä hahmoaan vaihtavilla Dracthyr Evokereilla, jotka kykenevät erikoistumaan joko parantajiksi tai pitkän kantaman vahingontekijöiksi. Rodulla voi pelata niin Horden kuin Alliancenkin puolella.

Lohikäärmeillä ratsastaminen esitetään sekin Dragonflightin myötä peliin. Tarkoituksena sen olisi tarjota astetta syvällisempää ratsastustoimintaa, sillä omaa lentoliskoaan pääsee muun muassa muovaamaan visuaalisesti ja kehittämään uusilla hyödyllisillä liikkumistaidoilla.

Muita luvassa olevia lisäyksiä ovat esimerkiksi uudistettu käyttöliittymä, jonka on määrä olla paremmin mukautettavissa pelaajan tarpeiden ja modernien näyttöjen mukaan. Uusimisen kokevat myös Talent- ja Profession-järjestelmät, joiden on tarkoitus tarjota värikkäämpiä valintoja hahmonkehityksen suhteen.

Julkaisuajankohtaa Dragonflightille ei ole toistaiseksi annettu. Ohessa katsottavissa on kuitenkin sen julkistustraileri sekä joukko ensimmäisiä kuvia. Pelin kotisivuilla hakea voi jo myös betatestaajaksi.

Myöhemmin tänä vuonna World of Warcraft Classic etenee sekin vielä uuteen vaiheeseensa. Blizzard on vahvistanut, että vuodelta 2008 alun perin tuttu Wrath of the Lich King -laajennus on tulossa osaksi peliä. Sen myötä Classiciin esitellään muun muassa saavutukset, Death Knight -hahmoluokka ja toki uusi läjä luolastoja ja pelialueita.

Myös Wrath of the Lich Kingin paluuta voi fiilistellä alta löytyvällä trailerilla.

Lähde: Blizzard Entertainment (1), (2)

Lisää luettavaa