The Witcher 3: Wild Huntin uuden sukupolven päivitys on täällä.

Kehittäjä CD Projekt on julkaissut The Witcher 3:n päivityksen ilmestymisen alla päivitysmuistion, joka kertoo tarkempia tietoja uudistuksista. Vaikka päivityksen keskeisintä antia ovat uudelle konsolisukupolvelle ja pc:lle ilmestyvät graafiset ehostukset, on myös vanhoille konsoleille ja Switchille luvassa pienempiä uudistuksia.

Pc:llä, PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä The Witcher 3 saa mm. säteenseurantaa hyödyntävän valaistuksen, ison joukon ympäristöjen visuaalista ilmettä parantavia uudistuksia, parannellut 4K-tekstuurit useille hahmoille sekä korkearesoluutioiset varjostukset päähahmoille. Lisäksi mukana on valokuvatila, uusia sää- ja ympäristöefektejä sekä tuki AMD:n FSR-teknologialle. Pc-pelaajat voivat lisäksi hyödyntää säteenseurantaheijastuksia ja varjostuksia sekä Ultra+ -grafiikkatilaa, minkä kerrotaan parantavan merkittävästi pelin visuaalista laatua.

Kaikilla alustoilla The Witcher 3:een lisätään uutta sisältöä Netflixin The Witcher –sarjaan kytkeytyvän uuden sivutehtävän sekä vaihtoehtoisten asusteiden muodossa. Mukan on myös joukko pelikokemusta parantavia uudistuksia sekä pelillisiä korjauksia. Päivitys myös sisältää taistelua merkittävästi tasapainottavan Full Combat Rebalance 3 -modin, jota on hienosäädetty kehittäjien toimesta.

The Witcher 3:n päivityksen anti on nähtävissä kokonaisuudessaan lähdelinkistä.

Lähde: CD Projekt

Lisää luettavaa